FOOD FOR THOUGHT Poor Performance Incredible PBX 16-15 After Restart on Vultr Hosting

jreed1996

New Member
Joined
Sep 4, 2019
Messages
3
Reaction score
0
I have reloaded a 16-15 Incredible PBX Server on Vultr virtual hosting 3 times. It seems as though after shutting the server down and restarting the server instance in the hosting environment that is when things start to go wrong. See screenshot Server is not usable at this point. Any assistance would be appreciated.
 

Eliad

Active Member
Joined
Aug 13, 2017
Messages
178
Reaction score
25
Same happened to me last evening. Now it works. It might have been a problem with the install script. I am happy now it works.
 
  • Like
Reactions: jreed1996

jreed1996

New Member
Joined
Sep 4, 2019
Messages
3
Reaction score
0
Eliad, did it just start working or did you have to reinstall from scratch? If you fixed the slowness how did you fix? I have had the same issue twice and I did a fresh reinstall both times. Are you doing a nightly backup on vultr? I have a hunch the backup may be breaking the server.
 

jreed1996

New Member
Joined
Sep 4, 2019
Messages
3
Reaction score
0
Same happened to me last evening. Now it works. It might have been a problem with the install script. I am happy now it works.
Eliad, did it just start working or did you have to reinstall from scratch? If you fixed the slowness how did you fix? I have had the same issue twice and I did a fresh reinstall both times. Are you doing a nightly backup on vultr? I have a hunch the backup may be breaking the server.
 

Eliad

Active Member
Joined
Aug 13, 2017
Messages
178
Reaction score
25
i did a fresh reinstall. It was strange because few days prior i did an install and run correctly. That version of install still worked correctly while a fresh install did not. This is the reason I thought the installer was for some reason not running correctly. Perhaps some of the depositories did not provide the data or provided a wrong version.
 

wardmundy

Nerd Uno
Joined
Oct 12, 2007
Messages
15,248
Reaction score
2,670
Have you checked the two install logs in /root? That's what they're for. :smartass:
 

Eliad

Active Member
Joined
Aug 13, 2017
Messages
178
Reaction score
25
Have you checked the two install logs in /root? That's what they're for. :smartass:
I am a NOB, i did not think about that. I was taken by surprise, i thought I did something wrong and maybe I did.
 

Members online

PIAF 5 - Powered by 3CX

Forum statistics

Threads
22,457
Messages
138,074
Members
14,621
Latest member
Mac-Gayver