SOLVED Install fails to complete using Start Guide to Wazo 17.04

hawk#1

Active Member
Joined
Nov 3, 2015
Messages
110
Reaction score
37
Ward
I have tried installing Wazo and IPBX numerous times using your guide at http://nerdvittles.com/?p=20675. It goes thru the first reboot and gets to the last line "postfix ssl-cert" posted below, and every time that is where it stops. I have even let it run overnite and that is where it stays. I am doing the Installing Wazo on a Dedicated PC Guide. Formatted Drive each time so each install is a clean install. Thanks for any help.

Tom

This is the screen during install

Hit http://ftp.us.debian.org jessie/main Sources
Hit http://security.debian.org jessie/updates/contrib amd64 Packages
Hit http://ftp.us.debian.org jessie/main amd64 Packages
Hit http://security.debian.org jessie/updates/contrib Translation-en
Ign http://mirror.wazo.community wazo-17.04/main Translation-en_US
Hit http://ftp.us.debian.org jessie/main Translation-en
Hit http://security.debian.org jessie/updates/main Translation-en
Ign http://mirror.wazo.community wazo-17.04/main Translation-en
Fetched 10.1 kB in 7s (1,368 B/s)
Reading package lists...
Reading package lists...
Building dependency tree...
Reading state information...
The following extra packages will be installed:
ssl-cert
Suggested packages:
postfix-mysql postfix-pgsql postfix-ldap postfix-pcre sasl2-bin
dovecot-common resolvconf postfix-cdb ufw postfix-doc openssl-blacklist
The following packages will be REMOVED:
exim4* exim4-base* exim4-config* exim4-daemon-light*
The following NEW packages will be installed:
postfix ssl-cert
 
Joined
Nov 14, 2008
Messages
1,401
Reaction score
319
Location
Warwick, NY
I'm sure you'll hear from Ward soon... I wonder if this is a driver or hardware issue. What exactly are you installing it on.
 

hawk#1

Active Member
Joined
Nov 3, 2015
Messages
110
Reaction score
37
I have tried it on liva x and also on acer aspire one netbook. I have finally made progress on this issue. I decided to start from scratch again. I downloaded a fresh iso from wazo site, transferred iso to a new usb 3 flash drive. Reformatted HD and started install. It has actually completed the install without any problems on the Acer netbook. Thanks, I'll try it on the liva another time.
 
Last edited:
  • Like
Reactions: briankelly63

Members online

PIAF 5 - Powered by 3CX

Forum statistics

Threads
22,456
Messages
138,073
Members
14,620
Latest member
Brads#Bell