SOLVED Avantfax shows no sent or received faxes

PatPend

New Member
Joined
Jan 15, 2016
Messages
25
Reaction score
3
I just installed IncrediblePBX13-13.iso (from http://nerdvittles.com/?p=24444) on an Intel NUC with Full Enchilada and Avantfax. Everything is working beautifully except when I send a fax it disappears i.e. doesn't show up in the archive. Same for incoming faxes, it doesn't show up in the Inbox. The MySQL FaxArchive table is empty. I also tried an ubuntu-18.04.2 install with incrediblepbx-13-13.10U-LEAN.tar with basically the same end result. Any ideas how to fix this or which particular logs might hold a clue?
 
  • Like
Reactions: dicko

PatPend

New Member
Joined
Jan 15, 2016
Messages
25
Reaction score
3
Fixed!! In /etc/rc.d/rc.local you need to swap the positions of "/usr/local/sbin/iptables-restart" and "/usr/local/sbin/fwconsole start" then reboot as explained here:


Faxing all good now on IncrediblePBX13-13.iso. Thanks @Eliad and @RoboLord and as always @wardmundy.

AFAIK this fix applies to IncrediblePBX13-13.iso all-in-one iso w/ Scientific, and perhaps other versions, but not ubuntu-18.04.2 install with incrediblepbx-13-13.10U-LEAN.tar since it has no /etc/rc.d/rc.local file.
 

wardmundy

Nerd Uno
Joined
Oct 12, 2007
Messages
15,239
Reaction score
2,667
Fixed in tarball installer which also is used by the ISO. Thanks!!
 
  • Like
Reactions: PatPend

Members online

PIAF 5 - Powered by 3CX

Forum statistics

Threads
22,450
Messages
138,038
Members
14,613
Latest member
roshan2019