QUESTION Aastra Scripts: No Parking Lot Asterisk 13

Discussion in 'Help' started by Yahdie, Jan 29, 2017.

  1. Yahdie

    Yahdie Guru

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    199
    Likes Received:
    7
    Everything works except for Parking. I can only conclude that Parking has changed significantly since the scripts were produced....
    In the Docs for Asterisk 13 https://wiki.asterisk.org/wiki/display/AST/Call+Parking they say:
    Does anyone think that this could be the issue?
    I have been digging through the XML but I don't see what could be affected as the Scripts call the Park() application but that does appear to be depreciated in Asterisk 13....maybe I'm barking up the wrong tree?
    Parking works via the Feature Code (i.e. Transfer to 70, Pickup by Lot# 71 etc)
     
  2. Ramblin

    Ramblin Guru

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    138
    Likes Received:
    9
    Did you get this resolved?

    I am looking at transitioning to Wazo/Xivo and it uses ASterisk 14.

    I use Aastra phones and depend on Parking.
     
  3. Yahdie

    Yahdie Guru

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    199
    Likes Received:
    7
    I'm at a dead end, I think I'm going to try to find an earlier version of the phone firmware to try. If anyone has a pre-3.0 version of Aastra Firmware please post a download link or PM me?
     
  4. Ramblin

    Ramblin Guru

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    138
    Likes Received:
    9
    Yahdie likes this.
  5. Yahdie

    Yahdie Guru

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    199
    Likes Received:
    7
    Great thanks! I will see if I can get it going this weekend and post results here
     
  6. kmcdaniel

    kmcdaniel Guru

    Joined:
    Jan 23, 2008
    Messages:
    312
    Likes Received:
    11
    Any luck on getting parking working?
     

Share This Page